ARTIGIANI SU MISURA

Artigiani su misura este un serviciu sartorial exclusivist cu un nivel înalt de personalizare al produselor, reusind sa ofere o libertate maxima, de la alegerea materialelor de cea mai înalta calitate, la croiul impecabil al produselor.

 

Artigiani Su Misura s-a nascut din respectul pentru traditie, pasiunea pentru excelenta si increderea in inovatie, valori care jaloneaza, de altfel, existenta barbatului contemporan.

 

Misiunea sa este aceea de a starni o emotie aparte. Nesupunandu-se unui pachet prestabilit de sabloane, noua optiune in materie de piese croite pe comanda lasa sa transpara, prin acestea, libertatea fundamentala a clientului, libertate pe care acesta o poarta, o exprima, in care se poate misca nestingherit, in care viseaza sa se regaseasca, totul intr-o experienta unica, la limita discreta dintre confort si sofisticare vestimentara.

 

In centrul preocuparii artizanale Artigiani Su Misura, camasa realizata pe comanda joaca rolul esential. Imbinand executia manuala cu tehnologii moderne, Artigiani Su Misura creeaza o piesa unica prin bogatia detaliilor si prin adaptarea perfecta la linia corpului, subliniind intocmai atuurile fizionomiei clientului.

Realizarea unei camasi semnate Artigiani Su Misura este departe de a fi un act static sau un protocol interminabil, ci o calatorie intr-un univers in care clientul descopera si se descopera. Cu ajutorul serviciului de consultanta al expertilor Artigiani Su Misura, care presupune o interactiune atenta si meticuloasa, clientul se va regasi in mijlocul unei experiente unice, la sfarsitul careia nu se naste un produs, ci o piesa personalizata care nu reuneste strict datele sale concrete, ci o poveste. Departe de a fi un simplu produs, camasa Artigiani Su Misura este o entitate in sine, cu o puternica amprenta individuala, care raspunde standardelor si preferintelor unei clientele exigente si initiate, indiferent de conjunctura.

 

Contact:

Alina Dinu - alina.dinu@bigotti.ro - 0744 22 22 50

Cristian Voiculescu - cristian.voiculescu@bigotti.ro - 0731 55 55 86