Choose your shipping destination and language Ok

CARD DE FIDELITATE

Intrucat dorim sa va rasplatim pentru ca ati ales produsele BIGOTTI, va oferim posibilitatea de a deveni parte din programul nostru de fidelizare. Astfel, pentru cumparaturi de minim 1000 RON veți primi automat un card de fidelitate BIGOTTI.

 

Tot ce trebuie sa faceți este sa completați formularul de înscriere, pe care îl veti gasi în magazin sau online pe www.bigotti.ro. Acesta este modul nostru de a va multumi ca ati ales BIGOTTI. Shopping placut!

    1.  Orice detinator de card beneficiază pe loc pentru cumparaturile efectuate, atat în magazinele fizice BIGOTTI cat si pe site-ul www.bigotti.ro, de un discount de 10% aplicat produselor care nu fac obiectul altor promotii.
    2.  Mai mult decat atat, timp de o saptamana de la ziua de nastere a detinatorului cardului de fideliate, oferim discountul aniversar de 30%. Acest discount nu se cumuleaza cu alte promotii.
    3.  Detinatorul cardului de fidelitate participa automat la campanii promotionale dedicate si oferte speciale pe parcursul intregului an.

Regulament Oficial