Choose your shipping destination and language Ok
 

Politica confidentialitate date personale furnizate de Candidati
INFORMARE DE PROCESARE A DATELOR PERSONALE ALE CANDIDATILOR LA POSTURILE VACANTE

Cine este Operatorul de date
Graftex Prodcom srl prelucreaza datele cu caracter personal ca operator de date in conformitate cu prevederile Regulamentul UE 2016/679, fiind identificata cu codul de identificare fiscala RO 9737945, fiind inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/6008/1997, avand sediul in Bucuresti, Bld. Expozitiei nr. 1, etaj 7, Sector 1, Bucuresti, România, Expo 1 Business Center.

Graftex Prodcom srl colecteaza si proceseaza mai multe categorii de date personale de la candidatii interesati de ocuparea unei pozitii in structura sa, numit in continuare CANDIDAT, ceea ce, in conformitate cu legislatia Uniunii Europene in domeniul protectiei datelor, ne califica drept operator al acestor date cu caracter personal.

Graftex Prodcom srl apreciaza faptul ca aspectele ce tin de viata personala a candidatului sunt deosebit de importante, iar noi tratam aceste aspecte cu seriozitate. Aceasta Informare descrie politicile si practicile noastre referitoare la colectarea si folosirea de catre noi a datelor dvs. personale atunci cand va manifestati interesul de participare la unul dintre proiectele de recrutare existente sau viitoare derulate de catre Graftex Prodcom srl si descrie si drepturile pe care le aveti.

Daca intentionati sa faceti parte din echipa Graftex Prodcom srl si ne furnizati in acest scop datele si CV-ul dumneavoastra (fie ca este vorba de un anumit loc de munca vacant in cadrul companiei noastre, fie ca nu avem locuri vacante la acel moment, dar va pastrezi decizia de a ne furniza datele dumneavoastra in eventualitatea vacantarii unui loc de munca), detaliile despre confidentialitatea si prelucrarea datelor furnizate in acest scop specific sunt in conformitate cu Politica generala de procesare a datelor cu caracter personal, Politica de securitate a datelor cu caracter personal, Politica de Selectie si Recrutare de personal si Politica de prezenta informare.

Ne dorim sa va punem in vedere prin aceasta Informare cu privire la urmatoarele aspecte:
• Ce date colectam despre dumneavoastra;
• Cum folosim si in general cum prelucram aceste date;
• Temeiul pe care ne intemeiem in aceasta prelucrare;
• Cui comunicam aceste date; si
• Modalitatea de stocare a datelor.

Va rugam sa cititi mai jos ce tipuri de date cu caracter personal colectam, cu ce scop le procesam si cum le folosim, cui le partajam si despre drepturile legale ale candidatilor si modul de exercitare a acestora.


Temeiul prelucrarii
Graftex Prodcom srl este responsabila pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatilor participanti la procesele de recrutare ale companiei si ale aplicantilor la posturile in curs sau viitoare ale acesteia.

Temeiurile legale care stau la baza prelucrarii datelor cu caracter personal prin intermediul transmiterii CV-ului prin intermediul siteului web, prin email sau personal sunt consimtamantul acordat, incheiera unui contract de munca si interesul legitim.


Prelucrarea in baza consimtamantului Candidatul isi exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prin optiunile bifate in casetele specifice din formularul specific de transmitere a CVurilor prin intermediul siteului web.
Candidatul poate consimti sa ramana in continuare in baza de date si sa aiba acces la oportunitatile de angajare viitoare prezentate de Graftex Prodcom srl . Consimtamantul este voluntar si va fi acordat separat. Candidatul are posibilitatea de a retrage in orice moment consimtamantul prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de email protectiadatelor@bigotti.ro

Prelucrarea este necesara pentru a lua masuri in vederea incheierii unui contract
La solicitarea candidatului, in procesul de selectie respectiv in vederea realizarii demersurilor privind recrutarea acestuia pentru anumite posturi vacante, prelucrarea va fi necesarea in vederea inchierii contractului individual de munca.

Prelucrarea in baza interesului legitim Daca candidatul nu isi exprima consimtamantul si nu permite angajatorului sa identifice si sa verifice informatiile prezentate in mediul public si pe platformele sociale, atunci angajatorul va utiliza ca baza de prelucrare interesul legitim si va verifica informatiile doar in spatiul public si profesional, fara platformele sociale.

Tipuri de date cu caracter personal colectate pe parcursul procesului de recrutare
Graftex Prodcom srl colecteaza si proceseaza informatiile personale despre candidat, ce sunt facute publice in CV-ul prezentat sau/si pe siteurile de profil/socializare/presa/prezentare profesionala.


In conformitate cu legislatia in vigoare, prin Legea nr. 190/2018 si Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016, pentru ocuparea unui post vacant si incheierea unui contractul individual de munca, imi exprim acordul pentru colectarea si procesarea urmatoarelor date cu caracter personal:
 • Numele de familie si Prenumele;
 • Adresa postala;
 • Data nasterii;
 • Sex;
 • Numarul de telefon (mobil);
 • Adresa de email;
 • Experienta profesionala;
 • Istoricul educațional;
 • Istoricul experienței profesionale;
 • Limbi străine cunoscute;
 • Abilități profesionale;
 • Istoric judiciar;
 • Istoric/informatii medicale;
 • Fotografia;
 • Semnatura olografica;
 • Imaginea video - monitorizarea video;

Prin acceptarea prezentei infomari se permite ca Graftex Prodcom srl sa colecteaze si sa utilizeze oricare dintre urmatoarele date despre candidat, iar in cadrul documentului de fata ne vom referi la acestea drept "date personale"
 • a) Informatii din CV/biografie: informatiile incluse in candidatura si in CV / biografie / resume / scrisoare de intentie sau informatii care ne sunt furnizate in alt mod de catre dvs. in acest context, cum ar fi numele complet, adresa, adresa de email, fotografie, semnatura, nr. de telefon, angajatorii anteriori, calificari profesionale, recomandari, analiza evolutiei profesionale si a competentelor, instruire, schimbari de departament, detalii privind performanta si adaptarea la cerinte.
 • b) Rezultatele cercetarilor privitoare la identificare si conformitate, cum ar fi verificari in baze de date privind detinerile societare si calitatea de administrator, verificarea posibilei situatii de faliment personal, verificarea surselor din presa si retele de socializare, precum si verificarea informatiilor publice privind litigiile.
 • c) Utilizam datele de mai sus in interesul nostru legitim de a evalua potrivirea candidatului, precum si confirmarea informatiilor din CV-uri, biografii si scrisori de intentie, precum si pentru obtinerea unor scrisori de recomandare si pentru realizarea unor verificari privind performantele anterioare. Avem de asemenea un interes in asigurarea onoarei si bunei reputatii a viitorilor angajati ai clientilor nostri, prin urmare consideram important sa verificam imaginea pe care o are un candidat in presa si in retelele de socializare, care este tonul si directia postarilor publice pe retelele de socializare (de exemplu, nu toleram discursurile de incitare la ura, discriminarea si rasismul), precum si daca respectivul candidat este implicat in vreun litigiu care poate afecta reputatia Graftex Prodcom srl sau a unui client al Graftex Prodcom srl, daca respectivul candidat este implicat in vreo afacere concurenta, etc. Nu prelucram date sensibile (cum ar fi cele referitoare la starea de sanatate) in cadrul acestor verificari, insa putem gasi fara intentie informatii privitoare la condamnari penale, in cazul in care aceste informatii sunt publice (cum sunt cele listate pe portalul instantelor de judecata).
 • d) Monitorizarea prin sisteme de supraveghere video a candidatilor incepand cu accesul in sediile Companiei, a procesului de intervievare in scopul analizei comportamentului candidatului si a protejarii bunurilor, valorilor si a integritatii vietii acestuia si celor din jurul sau
 • e) Putem efectua teste psihometrice si colectam informatii de profilare a personalitatii, prin angajati dedicati si prin consultanti parteneri specializati supusi obligatiei de confidentialitate. Nu utilizam aceste date pentru a lua decizii in mod automat in ceea ce va priveste; orice decizie in ceea ce priveste includerea dvs intr-unul dintre procesele noastre de recrutare este luata de catre angajatii nostri. Aceste date sunt prelucrate numai in situatia in care candidatul si-a exprimat acordul prin semnarea formularului de consimtamant pus la dispozitie inaintea efectuarii testelor; aceasta testare face parte integranta din procesul de recrutare si, drept urmare, in cazul in care acesta nu este de acord ea, nu va putea fi finalizat procesul de recrutare si, in consecinta, nu va putea fi luata in considerare candidatura pentru angajare.


Scopul prelucrarii Candidatul isi exprima acordul in favoarea Graftex Prodcom srl va prelucra datele transmise de candidat prin intermediul formularului online in urmatoarele scopuri:
 •  
 • Selectia si recrutarea fortei de munca, resurse umane de catre Graftex Prodcom srl pentru ocuparea posturilor vacante din structura sa;
 • Pentru a comunica cu candidatul pe parcursul procesului de recrutare de exemplu, prin transmiterea de invitatii la chestionare online prin email sau SMS, compania Graftex Prodcom srl va utiliza numele, prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numarul de telefon si alte informatii de contact;
 • CV-ul si/sau scrisoarea de intentie, experienta profesionala anterioara si/sau relevanta sau alte experiente, istoricul formarii profesionale si educationale, transcrieri sau alte informatii care sunt furnizate in sprijinul sustinerii candidaturii sau al procesului de aplicare si recrutare;
 • Detaliile privind tipul de loc de munca pe care il cautati sau de care sunteti interesat, salariul curent si / sau dorit si alti termeni referitori la pachetele de compensare si beneficii, dorinta de relocare sau alte preferinte legate de locuri de munca;
 • Orice informatii sensibile si / sau demografice obtinute in timpul procesului de solicitare sau de recrutare, cum ar fi sexul, informatiile despre cetatenia si / sau cetatenia dumneavoastra, informatii medicale sau de sanatate si / sau originea rasiala sau etnica;
 • Informatii de referinta si / sau informatii primite din verificarile de fond (daca este cazul), inclusiv informatiile furnizate de terti; si / sau informatiile referitoare la orice antecedente din relatiile anterioare de angajare;
 • Informatiile transmise sunt utilizate pentru executarea unor masuri pre-contractuale si ulterior pentru incheierea unui contract individual de munca.

Surse auxiliare de colectare a datelor cu caracter personal
Pentru intarirea si sustinerea imaginii si afirmatiilor candidatului, Graftex Prodcom srl va cauta informatii despre acesta indirect de la terti, cum ar fi recomandarile prezentate de acesta, informatiile disponibile pe portalurile de job-uri, forumuri profesionale si surse publice (de ex. LinkedIn, Registrul Comertului, portalul instantelor) .

Daca candidatul isi exprima acordul pentru verificarea informatiilor prezentate si colectarea lor si din platformele sociale in formularul completat online prin care acesta va transmite CVul, atunci se pot utiliza si platformele sociale in colectarea informatiilor de spre candidat.
Exemple:
 • https://www.ejobs.ro/ pentru obtinerea CV-urilor necesare procesului de recrutare
 • https://www.bestjobs.eu/ pentru obtinerea CV-urilor necesare procesului de recrutare
 • https://www.linkedin.com/ pentru obtinerea CV-urilor necesare procesului de recrutare


Pastrarea datelor
In cazul in care NU se va finaliza favorabil procesul de angajare, datele colectate vor fi stocate pentru o perioada de 24 luni si vor fi utilizate in scop de selectie si recutarea forta de munca pentru posturile vancante din cadrul Graftex Prodcom srl, doar daca candidatul isi manifesta acordul in formularul completat online prin care acesta va transmite CVul. In caz contrar, datele vor fi sterse dupa incheiera procesului de recrutare.

In cazul in care se va finaliza favorabil procesul de angajare, datele vor fi transmise tertilor, in baza executarii contractului de munca si a obligatiilor legale, inclusiv companiilor subcontractate, institutii de medicina a muncii, institutii bancare pentru virarea retributiilor salariale, institutiilor publice precum ANAF, Ministerului Muncii, CAS, CNAS, AJOFM, organismelor publice în legatura cu politicile sau masurile de ocupare a fortei de munca, alor operatori de piata în cazul parteneriatelor.

Datele vor fi prelucrate de catre partile care îndeplinesc astfel de sarcini în numele Graftex Prodcom srl (in calitate de Operator), inclusiv companiile care furnizeaza servicii de gestionare a site-urilor web, servicii de gestionare a bazelor de date candidati si servicii de întretinere, companii de corespondenta a mesajelor si companii de cercetare de piata.


Cui dezvaluim datele personale
Divulgarea datelor cu caracter personal intern
Datele personale colectate NU sunt transferate catre alte tari din afara Uniunii Europene, dar daca va fi necesar, trasferul se va realiza doar catre acele tari a caror nivel de protectie a datelor este considerat satisfacator de catre Comisia Europeana sau al caror nivel de protectie este insuficient, cu conditia ca în acest din urma caz partile sa agreeze clauze contractuale de tipul celor adoptate de Comisia Europeana.
Schimbul de date cu caracter personal si dezvaluirea acestora catre terti

Graftex Prodcom srl NU dezvaluie date cu caracter personal ale candidatilor colectate pentru utilizarea in procesele de recrutare, catre terte parti, cu exceptia cazului in care participantii si-au dat in prealabil consimtamantul explicit pentru un anumit scop specific.

Daca procesul de recurtare si selectie se finalizeaza favorabil, datele personale pot fi impartasite extern in randul partenerilor Graftex Prodcom srl precum: clinicile medicale, societati privind securitatea si sanatatea muncii, societati de contabilitate, societati de asigurare precum si toate celelelate companii care contribuie la finalizarea procesului de recrutare si derularea contractului individual de munca.

Restrictii legate de utilizarea datelor personale de catre destinatari
Tertii carora Graftex Prodcom srl le pune la dispozitie informatiile personale ale candidatilor in temeiul de mai sus sunt limitati (prin lege si prin contract) cu privire la modul in care pot folosi datele personale ale acestora pentru scopurile specifice identificate. Intotdeauna ne vom asigura ca orice terti carora le divulgam voluntar informatiile personale ale candidatilor sunt supusi obligatiilor de confidentialitate si securitate in acord cu prezenta nota de informare si legislatia aplicabila (pentru evitarea dubiilor, acest lucru nu se poate aplica acolo unde divulgarea nu este decizia Graftex Prodcom srl).

Cu exceptia celor detaliate mai sus, Graftex Prodcom srl nu va divulga, comercializa sau imprumuta vreodata niciuna dintre datele personale ale candidatilor vreunui tert fara a va anunta, sau, daca este cazul, fara a obtine in prealabil consimtamantul dvs.


Obligatii legale si apararea in justitie
Este posibil sa ni se solicite sa utilizam si pastram informatiile cu caracter personal din motive legale si de conformitate, cum ar fi prevenirea, detectarea, sau investigarea unei infractiuni, prevenire a pierderilor, frauda sau orice alt abuz asupra serviciilor noastre si sistemelor informatice. Graftex Prodcom srl poate folosi, de asemenea, datele personale ale candidatilor pentru auditurile interne si externe, in scopuri de securitate a informatiilor sau, pentru a proteja drepturile companiei, confidentialitatea, siguranta sau proprietatea sau drepturile altor persoane.

Furnizorii externi de servicii
In cazul in care este necesar, Graftex Prodcom srl va insarcina alte companii si persoane fizice sa indeplineasca anumite sarcini contribuind la serviciile sale, in numele sau, in cadrul acordurilor de prelucrare a datelor. Este posibil, de exemplu, sa fie furnizate date cu caracter personal catre agenti, contractori sau parteneri autorizati pentru gazduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor, sau pentru a trimite informatiile pe care candidatii le-au solicitat.

Graftex Prodcom srl va partaja sau/si permite accesul la astfel de informatii NUMAI furnizorilor externi de servicii daca este necesar pentru furnizarea serviciilor catre Graftex Prodcom srl. Aceste informatii nu pot fi utilizate de catre furnizorii externi de servicii pentru orice alte scopuri. Furnizorii externi de servicii Graftex Prodcom srl sunt obligati prin contract si acord de procesare a datelor cu caracter personal incredintate sa respecte confidentialitatea datelor personale ale candidatilor.

Transfer de afaceri
In legatura cu orice reorganizare, restructurare, fuziune sau vanzare sau alt transfer de active (denumite colectiv „Transfer de Afaceri“), vom transfera informatii, inclusiv informatii cu caracter personal, la o scara rezonabila si dupa cum este necesar pentru Transferul de Afaceri si cu conditia ca partea destinatara sa fie de acord sa respecte modul de procesare asumat initial cand au fost colectate datele cu caracter personal ale candidatilor si totodata, intr-un mod care sa fie in conformitate cu legile in vigoare pentru protectia datelor.

Organismele publice
Vom dezvalui datele cu caracter personal ale candidatilor organismelor publice numai in cazul in care acest lucru este cerut de cadrul legislativ. De exemplu, Graftex Prodcom srl va raspunde solicitarilor din partea instantelor judecatoresti, organismelor de aplicare a legii, agentiilor de reglementare si altor autoritati publice si guvernamentale, care pot include astfel de autoritati si din afara tarii de resedinta.

Transferuri internationale de date cu caracter personal
In circumstante specifice, exista posibilitatea ca Graftex Prodcom srl sa fie nevoit(a) sa transfere datele cu caracter personal catre tari din afara Uniunii Europene/ Spatiului Economic European (SEE), asa-numitele „Tari Terte“. Astfel de transferuri catre tari terte se pot referi la toate activitatile de prelucrare descrise in Politica de Confidentialitate - procesarea datelor personale, care se va aplica si in cazul transferului de date cu caracter personal catre tari terte in care se aplica un nivel diferit de protectie a datelor decat in tara de resedinta.

Alte terte parti din afara UE / SEE
Toate transferurile de date cu caracter personal catre terte parti vor fi efectuate cu notificarea candidatilor anterioara si, dupa caz, cu acordul acestora. Orice transferuri de date cu caracter personal in alte tari decat cele pentru care a fost luata o decizie de adecvare in ceea ce priveste nivelul de protectie a datelor de catre Comisia Europeana, dupa cum este prezentat la adresa http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm, au loc pe baza unor acorduri contractuale ce utilizeaza clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Europeana sau alte garantii corespunzatoare, in conformitate cu legea in vigoare.

Accesul la date Datele vor fi prelucrate doar de catre angajati sau colaboratori ai Graftex Prodcom srl, autorizati în mod expres sa faca acest lucru.

Procesarea datelor sensibile Prin acceptarea prezentei infomari se permite ca Graftex Prodcom srl sa colecteze categorii speciale de date cu caracter personal despre candidat („date sensibile“), cu scopul de a finaliza procesul de recrutare, in cazul in care candidatul este admis de catre angajator.

Datele sensibile se refera la datele cu caracter personal care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice, apartenenta sindicala, date genetice, date biometrice in scopul de a identifica in mod unic o persoana fizica, starea sa de sanatate sau viata sexuala a unei persoane fizice sau orientarea sexuala.

Graftex Prodcom srl proceseza datele personale sensibile cu consimtamantul candidatului exprimat in mod liber, in prealabil, in mod expres si separat, in contextul participarii acestuia la procesul de selectie si recrutare.

Putem colecta din neatentie categorii speciale de date cu caracter personal referitoare la candidatilor („date sensibile“). Graftex Prodcom srl nu va face nicio analiza a acestor informatii sensibile colectate accidental.

Pentru desfasurarea procesului de selectie si recrutare candidatul va permite Graftex Prodcom srl sa impartaseasca datele de contact precum si date despre experienta profesionala partenerilor sai insarcinati cu desfasurarea procesului de selectie si recrutare personal.

In cazul in care candidatul va fi admis(a) de catre angajator, acesta se obliga
- sa puna la pune la dispozitia Graftex Prodcom srl si a partenerilor sai implicati in acest proces, datele sensibile, date cu privire la starea de sanatate si situatia judiciara/fiscala;
- in vederea incheierii contractului individual de munca sa permita Graftex Prodcom srl utilizarea si transferarea datelor mele personale catre partenerii sai care permit desfasurarea procesului de incadrare in munca precum: clinicile medicale, societati privind securitatea si sanatatea muncii, societati de contabilitate, societati de asigurare precum si toate celelelate companii care contribuie la finalizarea acestui proces.


Prelucrarea datelor cu caracter personal care apartin copiilor
Graftex Prodcom srl pentru procesele de recurtare, nu colecteaza date de la minori (persoane cu varsta mai mica de 18 ani).


Gestionarea si securitatea datelor
Graftex Prodcom srl ia in serios securitatea datelor si determinata sa protejeze informatiile personale impotriva oricarei pierderi, utilizari abuzive, dezvaluiri, modificari, indisponibilizari, acces neautorizat si distrugere, si isi ia toate masurile rezonabile pentru a asigura confidentialitatea informatiilor personale, inclusiv prin utilizarea unor masuri adecvate de natura tehnica si organizationala. Printre masurile de natura organizationala, avem in vedere controlul accesului fizic in sediul(-ile) Graftex Prodcom srl, instruirea personalului si depozitarea dosarelor fizice in fisete incuiate. Masurile de natura tehnica includ utilizarea criptarii, parolarea si limitarea accesului la sistemele noastre si utilizarea softurilor antivirus.

In procesul de furnizare a datelor cu caracter personal catre Graftex Prodcom srl, informatiile personale ale candidatilor pot fi transferate prin intermediul internetului. Desi depunem eforturi sustinute pentru a proteja informatiile personale pe care candidatii le pun la dispozitia Graftex Prodcom srl, schimbul de informatii dintre Graftex Prodcom srl si candidati prin intermediul unei conexiuni la internet nu este 100% sigur. Prin urmare, Graftex Prodcom srl nu poate garanta securitatea informatiilor personale transmise de catre candidati prin internet si prin urmare transmiterea efectuata in acest fel se face pe riscul candidatului. Totusi, Graftex Prodcom srl va intreprinde toate masurile tehnice si organizatorice pentru a asigura cel mai inalt grad de securitate al transmisiei, din punctul sau de vedere. Odata ce au fost receptionate informatiile personale de la candidati, se vor utiliza proceduri stricte si metode de securitate pentru a impiedica accesul neautorizat la aceste informatii.

Graftex Prodcom srl va aplica un nivel adecvat de securitate si, prin urmare, a implementat proceduri fizice, electronice si administrative rezonabile pentru a proteja informatiile pe care le colecteaza din distrugerea accidentala sau ilegala, din pierderea, modificarea, divulgarea neautorizata sau accesul la datele personale transmise, stocate sau prelucrate in alt mod. Politicile si procedurile companiei privind securitatea informatiilor sunt strans aliniate cu standardele internationale acceptate la scara larga si sunt revizuite periodic si actualizate dupa cum este necesar pentru a satisface nevoile noastre de desfasurarea a activitatii, schimbarile tehnologice, precum si cerintele reglementate.

Accesul la datele cu caracter personal se acorda numai acelor angajati sau furnizorilor de servicii cu un nivel de expertiza corespunzator in acest mediu de activitate sau de personalul care a musai nevoie de acces la aceste date pentru a-si indeplini sarcinile de serviciu.

In cazul unei incalcari a securitatii datelor cu caracter personal, Graftex Prodcom srl va respecta toate legile in vigoare privind notificarea incalcarii datelor. Toti furnizorii tertelor parti implicati sunt obligati din punct de vedere contractual sa pastreze informatiile confidentiale si sa le utilizeze numai in scopurile pentru care au fost retinute.


Stocarea datelor
Graftex Prodcom srl va sterge datele personale ale candidatilor daca acestea nu mai sunt necesare pentru a indeplini scopurile pentru care au fost colectate initial. Cu toate acestea, este posibil sa se solicite sa pastram datele cu caracter personal pentru o perioada mai lunga, din cauza unor prevederilor legale.

Daca procesul de recrutare si selectie NU s-a finalizat favorabil, candidatii au posibilitatea sa ramana in bazele de date ale companiei in scopul de recurtare si selectie personal pentru Graftex Prodcom srl . Daca candidatii isi exprima in mod expres dorinta in acest sens, atunci datele transmise de acestia pot fi pastrate in bazele de date alei companiei timp de 24 luni. In caz contrar, datele vor fi sterse imediat dupa incheiera procesului de recrutare.

In cazul in care se va finaliza favorabil procesul de angajare, datele vor fi transmise tertilor, in baza executarii contractului de munca si a obligatiilor legale, inclusiv companiilor subcontractate, institutii de medicina a muncii, institutii bancare pentru virarea retributiilor salariale, institutiilor publice precum ANAF, Ministerului Muncii, CAS, CNAS, AJOFM, organismelor publice in legatura cu politicile sau masurile de ocupare a fortei de munca, alor operatori de piata in cazul parteneriatelor.

Datele candidatilor vor fi prelucrate de catre partile care indeplinesc astfel de sarcini in numele Graftex Prodcom srl (in calitate de Operator), inclusiv companiile care furnizeaza servicii de gestionare a serverelor interne, servicii de gestionare a bazelor de date candidati si servicii de intretinere, companii de corespondenta a mesajelor si companii de cercetare de piata.


Drepturile dvs. legale
Ca persoana vizata, aveti drepturi legale specifice cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. Graftex Prodcom srl va va respecta drepturile individuale si se va ocupa de preocuparile dumneavoastra in mod corespunzator.


Urmatoarea lista contine informatii cu privire la drepturile legale care decurg din legile in vigoare privind protectia datelor:
Dreptul de a-si retrage consimtamantul: Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, scriind un email la protectiadatelor@bigotti.ro Va rugam sa retineti ca prin retragerea consimtamantului va incheiati participarea la actiunile de recrutare si nu veti mai fi contactat pentru oportunitatile de angajare pe care Graftex Prodcom srl le ofera.
Dreptul la rectificare: Puteti obtine de la noi rectificarea datelor cu caracter personal care va privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a pastra datele cu caracter personal -care sunt utilizate continuu si care sunt in posesia sau controlul nostru- exacte, complete, actuale si relevante, pe baza celor mai recente informatii disponibile pentru noi, dar sunte deschisi oricand la actualizarea acestor informatii.
Dreptul de restrictionare a prelucrarii: Puteti obtine de la noi restrictia de prelucrare a datelor cu caracter personal, daca:
 • contestati corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada in care noi trebuie sa verificam exactitatea,
 • prelucrarea este ilegala si solicitati restrictionarea prelucrarii mai degraba decat stergerea datelor cu caracter personal,
 • nu mai avem nevoie de datele dvs cu caracter personal, dar dvs le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept, sau
 • va opuneti prelucrarii in perioada in care verificam daca motivele noastre legitime au intaietate fata de ale dvs.

Dreptul de acces: Ne puteti cere informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra, inclusiv informatii cu privire la ce categorii de date cu caracter personal avem in posesie sau control, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, daca nu sunt colectate direct de la dvs si cui i-au fost dezvaluite, daca este cazul. Puteti obtine un exemplar de la noi, gratuit o data pe an, continand datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxa rezonabila pentru fiecare exemplar suplimentar pe care l-ati putea solicita.
Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal catre un alt operator, acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic, cu conditia ca prelucrarea sa se bazeze pe consimtamantul dvs sau sa fie necesara pentru executarea unui contract. Mai degraba decat sa primiti un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteti solicita sa va transferam datele direct catre alt operator, specificat de dvs. Dreptul la stergere: puteti obtine de la noi stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care:
 • datele dvs personale nu ne mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau sunt prelucrate in alt mod;
 • aveti dreptul de a va opune prelucrarii ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea mai jos) si sa va executati acest drept de obiectie la prelucrare;
 • datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal;
 • cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara:
 • in vederea indeplinirii unei obligatii legale care necesita prelucrarea de catre noi;
 • in special pentru indeplinirea unor cerintele legale de pastrare a datelor;
 • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept.

Dreptul de opozitie: Puteti obiecta oricand la prelucrarea datelor cu caracter personal.Daca va opuneti prelucrarii, va rugam sa specificati daca doriti stergerea datelor cu caracter personal sau restrictia prelucrarii acestora de catre noi.

Dreptul de a depune o plangere: In cazul unei pretinse incalcari a legislatiei in vigoare privind confidentialitatea, puteti depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor in tara in care acesta are domiciliul stabil si cetatenia sau din tara unde a avut loc presupusa incalcare.


Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte:
Perioada de timp: Vom incerca sa indeplinim cererea in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungita din motive specifice referitoare la dreptul legal specific sau complexitatea solicitarii.

Restrictionarea accesului: In anumite situatii, este posibil sa nu putem sa va acordam acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza prevederilor legale. Daca vom refuza solicitarea dvs. de acces, va vom informa cu privire la motivul refuzului.

Imposibilitatea identificarii: In unele cazuri, este posibil sa nu putem sa va cautam datele cu caracter personal, din cauza elementelor de identificare furnizate in cererea dumneavoastra. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem cauta pentru dvs atunci cand ne furnizati numele si adresa de email sunt datele colectate de pe site-uri publice de social media, cu conditia sa fi postat un comentariu sub un pseudonim care nu ne este cunoscut.

In astfel de cazuri, in care nu va putem identifica precum persoana vizata, nu suntem in masura sa dam curs solicitarii dvs. de a executa drepturile legale asa cum sunt descrise in aceasta sectiune, decat daca nu furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea dumneavoastra.

Exercitatarea drepturilor legale garabtate de GDPR
Pentru a va exercita drepturile legale, va rugam sa contactati Ofiterului responsabil cu protectia datelor la adresa de e-mail protectiadatelor@bigotti.ro sau pe adresa de corespondenta in atentia Ofiterului pentru protectia datelor cu caracter personal: Bld. Expozitiei nr.1, etaj 7, Sector 1, Bucuresti, România, Expo 1 Business Center, Bucuresti.

Informatii privind drepturile dvs. legale si date de contact pentru intrebari suplimentare
Graftex Prodcom srl asigura candidatii de faptul ca va trata datele oferite tratate ca fiind confidential, in conformitate cu prevederile Regulamentul UE 2016/679, iar pentru orice fel de nelamuriri sau solicitari cu privire la datele personale funizate acestia se pot adresa catre Ofiterul pentru protectia datelor cu caracter personal al companiei noastre este reprezentat de dra. Anne Slavescu / Catalin Iliescu, Tel. 0741294291 / 0731555596 | protectiadatelor@bigotti.ro, Bld. Expozitiei nr.1, etaj 7, Sector 1, Bucuresti, România, Expo 1 Business Center, Bucuresti.


Daca candidatul considera ca nu au fost respectate drepturile si solutionate cererile sale, acesta are dreptul de a prezentati o petitie la Autoritatea de supraveghere competenta si sa va exersati celelalte drepturi conform regulamentelor aplicabile.


Candidatului i-a fost pus in vedere si admite faptul ca in cazul in care doreste retragerea acordului oferit la transmiterea CVului online, cu privire la procesarea datelor personale prin transmiterea unei solicitari la adresa de e-mail protectiadatelor@bigotti.ro sau pe adresa de corespondenta in atentia Ofiterului pentru protectia datelor cu caracter personal: Bld. Expozitiei nr.1, etaj 7, Sector 1, Bucuresti, România, Expo 1 Business Center, Bucuresti.

Acceceptare prezentei politici, candidatul isi consimtamantul in favoarea Graftex Prodcom srl cu privire la utilizarea neremunerata a datelor cu caracter personal ale acestuia in scopurile descrise mai sus.

Utilizarea datelor cu caracter personal in alte scopuri decat cele descrise mai sus sau pentru comercializarea prin transferul de date catre alti terti decat cei mentionati este strict interzisa.

In cazul in care voi avea suspiciuni cu privire la modul de prelucrare a datelor ma pot adresa Ofiterului responsabil cu protectia datelor si trebuie sa incercam rezolvarea oricaror probleme sau inadvertente pe cale amiabila cu Graftex Prodcom srl sau, in caz contrar, dupa ce am incercat solutionarea amiabila, pot depune o plangere la Autoritatea de supraveghere ANSPDCP (www.dataprotection.ro). 
Grafex Prodcom srl - Bigotti © 2019