Choose your shipping destination and language Ok

PROGRAMUL DE FIDELIZARE BIGOTTI

 

REGULAMENT OFICIAL

 

1. Capitolul 1. Organizatorul si regulamentul oficial al programului:

Acest program de fidelizare este organizat si desfasurat de GRAFTEX PRODCOM SRL, cu sediul in Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 42-44, Cladirea B, Aripa B1, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti, Romania. Participantii la acest program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program pentru consultare, in toate magazinele BIGOTTI.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca  modificarile sa intre in vigoare numai dupa anuntarea si prezentarea in mod public a acestor modificari.

Programul se va desfasura conform prevederilor din prezentul Regulament Oficial.

 

Capitolul 2. Zona de desfasurare a programului:

Programul de fidelizare este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in magazinele BIGOTTI, cu exceptia magazinelor OUTLET si a magazinelor BIGOTTI din cadrul Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti.

 

Capitolul 3. Durata programului:

Programul de fidelizare intra in vigoare la 15 septembrie 2006 si are o durata nedeterminata.

BIGOTTI are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului, iar dumneavoastra aveti dreptul de a va retrage oricand din programul de fidelizare.

 

Capitolul 4. Conditii de participare:

Orice persoana fizica, cu domiciliul stabil in Romania si cu varsta de cel putin 16 ani, poate fi membru al programului de fidelizare. Exceptie fac angajatii BIGOTTI. Oricine cumpara articole din magazinele BIGOTTI in valoare de minim 1000 RON - o singura achizitie, poate intra in programul de fidelizare BIGOTTI. La programul de fidelizare se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de inscriere, pe care cumparatorul il va primi in magazin, daca valoarea bonului sau este de cel putin 1000 RON. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale, citet cu majuscule.

Formularul de inscriere in program se completeaza si se preda in magazinele BIGOTTI, cumparatorul primind un card de fidelizare pe loc. Cardul devine activ in 12 ore de la emiterea acestuia. Formularele nesemnate sau continand date incomplete sunt considerate invalide si nu permit obtinerea cardului.

 

Capitolul 5. Mecanismul programului:

Orice detinator de card beneficiaza pe loc pentru cumparaturile efectuate dupa intrarea in vigoare a cardului de un discount de 10% fata de pretul normal al produsului. Exceptie fac produsele aflate in promotie (reduceri de sezon si alte ocazii speciale). Pentru aceste produse detinatorii de card nu pot obtine discount. Cumparatorul trebuie sa prezinte cardul spre scanare inainte de emiterea bonului fiscal.

Detinatorul cardului de fidelitate are dreptul sa participe la campaniile promotionale organizate pentru acestia si pot beneficia de oferte/discount-uri speciale. Discountul nu poate fi acordat in lipsa prezentarii cardului.

 

Capitolul 6. Cardul de fidelizare BIGOTTI:

La baza programului de fidelizare se afla cardul de fidelizare BIGOTTI, destinat clientilor BIGOTTI. Fiecare participant are dreptul la un singur card. Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor in vigoare. Discount-urile aplicate in programul de fidelizare BIGOTTI se supun conditiei ca pretul de vanzare cu amanuntul sa nu scada sub pretul de achizitie. BIGOTTI isi rezerva dreptul de a dezactiva orice card de fidelizare BIGOTTI.

 

Capitolul 7. Folosirea cardului de fidelizare BIGOTTI:

Pentru a beneficia de discounturi, clientul va trebui sa anunte de la inceput ca este posesor de card de fidelizare BIGOTTI. Accesul la discount-uri este posibil in oricare din magazinele BIGOTTI participante la program, cu exceptia promotiilor speciale care se desfasoara doar in anumite magazine si in anumite perioade.

 

Capitolul 8. Cardurile deteriorate, pierdute sau furate:

Daca un card BIGOTTI s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, acest lucru trebuie anuntat la numarul de telefon 021-255 67 81 sau la adresa de e-mail office@bigotti.ro sau in cel mai apropiat magazin BIGOTTI participant la program. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat, are dreptul la un nou card care poate fi obtinut dintr-un magazin BIGOTTI participant la program.

 

Capitolul 9. Functionarea serviciului de relatii cu clientii:

Posesorii de card pot obtine informatii referitoare la functionarea programului de fidelizare si folosirea cardului apeland Serviciul Clienti la numarul de telefon gratuit 08008 BIGOTTI. Tot la acest numar, titularul cardului va anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale, inclusiv modificarile de adresa si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelizare. In scopul protejarii datelor personale ale participantilor la programul de fidelizare, Serviciul Clienti va solicita anumite informatii pentru a stabili identitatea clientului. Daca operatorul de la Serviciul Clienti nu a stabilit in mod corespunzator identitatea clientului, el este indreptatit sa refuze furnizarea de informatii.

 

Capitolul 10. Protectia datelor personale:

Prin semnarea formularului de inscriere, participantul intelege ca datele sale completate in formularul de inscriere o sa intre in baza de date a companiei GRAFTEX PRODCOM SRL.

GRAFTEX PRODCOM SRL colecteaza si prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, data nasterii, oras de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon si semnatura olografa.

Prelucrarea date cu caracter personal cu privire la participanti se va efectua doar in vederea indeplinirii unor operatiuni si scopuri legitime legate de desfasurarea activitatilor de marketing direct si publicitate specifice derularii prezentului program de fidelitate in baza consimtamantului dumneavoastra, in scopul emiterii si operarii cardurilor de fidelitate utilizate in sediile/magazinele GRAFTEX PRODCOM SRL (magazine care functioneaza sub marca Bigotti) pentru a beneficia de oferte promotionale acolo unde este cazul (reduceri de pret sau alte beneficii) in acord cu prezentul regulament aferent cardurilor respective si in scopul de previziuni, analiza si statistici interne.

Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate sau prin mijloace manuale, cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de legislatia in vigoare. Informatiile vor fi folosite doar in scopurile declarate mai sus.

Graftex Prodcom srl isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web si mobile.

Drepturile persoanei semnatare/participante in programul de fidelizare sunt: dreptul de acces la date (art.15), dreptul la rectificare (art.16), dreptul de a fi uitat (art.17), dreptul la restrictionarea prelucrarii (art.18), dreptul la portabilitatea datelor (art.20), dreptul la opozitie (art.21), dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate (art.22), dreptul de a depune o plangere (art.77) in caz de incalcare a drepturilor persoanei vizate garantate de GDPR - Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si Legea 190/2018. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Exercitarea drepturilor se poate realiza printr-o cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata la Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 42-44, Cladirea B, Aripa B1, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti sau prin e-mail protectiadatelor@bigotti.ro

 

Capitolul 11. Informatii generale

Regulamentul Oficial este disponibil in mod gratuit oricarui participant la programul in toate magazinele BIGOTTI, pe pagina web www.bigotti.ro/regulament-fidelizare si pe pagina www.facebook.com/bigotti.romania .

Pentru informatii suplimentare se poate vizita site-ul www.bigotti.ro.

Prin inscrierea in programul de fidelizare Bigotti, participantii declara ca sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Ultima actualizare: 02 Septembrie 2019