Choose your shipping destination and language Ok

I. SCHIMB PRODUS PRIN INTERMEDIUL MAGAZINELOR FIZICE BIGOTTI*

 

Poti schimba pe loc produsul achizitionat cu un nou articol -cu conditia ca magazinul sa dispuna de stoc- fie cu o alta marime a produsului comandat initial***, fie cu orice alt produs, in termen de 30 de zile calendaristice. Pentru a se putea realiza schimbul in magazinele fizice BIGOTTI*, este OBLIGATORIU sa prezinti factura pe care ai primit-o in colet, iar valoarea produsului ales sa fie cel putin egala cu cea a produsului returnat.
*exceptie fac magazinele de tip Outlet si cele din cadrul Aeroportului International Henri Coanda.

**in cazul in care doresti sa schimbi un produs nepotrivit cu un produs ce face parte din colectia EXCLUSIV ONLINE***,  te rugam sa trimiti o solicitare catre contact@bigotti.ro, solicitare care va contine codul produsului dorit, masura acestuia si magazinul in care doresti sa efectuezi.schimbul. In momentul in care produsul este prezent in locatia fizica aleasa, vei fi contactat pentru a merge sa efectuezi schimbul. 

***Produsele care fac parte din promotia Exclusiv Online cu discount mai mare de 50%, nu se pot schimba in magazinele fizice. Este necesar sa aplici pentru retur prin procedura descrisa mai jos. Dupa inregistrarea cererii de retur, vei fi contactat de catre compania de curierat pentru preluarea gratuita a produsului. Contravaloarea acestuia va fi returnata in contul bancar in maximum 10 zile lucratoare.

 

 

 

II. RETUR GRATUIT ONLINE


 
1. Intra in Contul tau si acceseaza sectiunea de Retur. Aici vei avea afisate toate comenzile pe care le-ai plasat si care pot fi returnate conform conditiilor de retur. Selecteaza comanda, apoi produsele, cantitatea si motivul returului. Din motive de igiena, lenjeria intima nu poate fi returnata.

2. Adauga adresa de la care doresti sa ridicam coletul. Poti selecta una dintre adresele catre care ti-am mai facut livrari sau poti adauga o adresa noua. 

3. Selecteaza metoda de restituire.

- In cazul in care comanda pe care o returnezi a fost achitata printr-un card de cumparaturi, card de credit sau card de debit, suma va fi returnata in contul asociat acestuia.

- Daca ai platit ramburs, vei primi banii in cont bancar in maximum 10 zile lucratoare de la receptionarea coletului in depozitul nostru. 

4. Odata ce solicitarea de retur este inregistrata, vei primi un email cu cererea de retur. 

5. Solicitarea de retur urmeaza sa fie verificata de unul din operatorii nostri, urmand ca apoi sa trimita catre tine un curier TNT pentru a ridica gratuit coletul retur. Va rugam sa nu trimiteti coletele cu alte companii de curierat cu plata la destinatie. 
Nu uita sa impachetezi produsele impreuna cu factura sau numarul comenzii. Te rugam sa ambalezi produsele asa cum ti-ar placea sa le primesti.

Adresa postala pe care te rugam sa o scrii pe coletS.C. GRAFTEX PRODCOM SRL STR. BIHARIEI, nr 67-77, corp E1, sector 1, Bucuresti.

6. Dupa ce verificam ca produsele returnate corespund calitativ, procedura de restituire va fi demarata iar in maximum 10 zile lucratoarea vei primi banii in cont. 

 
Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii si returnarea produsului catre tine in cazul in care produsul nu corespunde calitativ.

 

CONTRAVALOAREA PRODUSELOR ACHIZITIONATE DE PE WWW.BIGOTTI.RO NU SE POATE RESTITUI DIN MAGAZINELE FIZICE