Choose your shipping destination and language Ok

 

 

 

 

I. SCHIMB PRODUS PRIN INTERMEDIUL MAGAZINELOR FIZICE BIGOTTI*

 

 

Poti schimba pe loc produsul achizitionat cu un nou articol - cu conditia ca magazinul sa dispuna de stoc - fie cu o alta marime a produsului comandat initial**, fie cu orice alt produs, in termen de 30 de zile calendaristice. Pentru a se putea realiza schimbul in magazinele fizice BIGOTTI, este OBLIGATORIU sa prezinti factura/foaia de comanda pe care ai primit-o in colet, iar valoarea produsului ales sa fie cel putin egala cu cea a produsului returnat. In cazul schimbului cu un produs mai scump, este necesara achitarea diferentei de pret.
*exceptie fac magazinele de tip Outlet si cele din cadrul Aeroportului International Henri Coanda.

 

**in cazul in care doresti sa schimbi un produs nepotrivit cu un produs ce face parte din colectia EXCLUSIV ONLINE, te rugam sa trimiti o solicitare catre contact@bigotti.ro, solicitare care va contine codul produsului dorit, masura acestuia si magazinul in care doresti sa efectuezi schimbul. In momentul in care produsul este prezent in locatia fizica aleasa, vei fi contactat pentru a merge sa efectuezi schimbul.

Produsele achizitionate in Campaniile Secret Box, nu pot fi schimbate in magazinele fizice la acelasi pret cu care a fost achizitionat produsul. Pentru a obtine acelasi discount pentru alta masura a produsului comandat in campanie, este necesar sa plasezi o noua comanda si sa demarezi procedura de retur detaliata mai jos la punctul II pentru produsul nepotrivit.

 

Pentru mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi la numarul Customer Service – 0310 80 80 80  de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 - 17.00 (GMT +2).

 

 

 

II. RETUR GRATUIT ONLINE

Poti returna produsul in termen de 30 de zile calendaristice. 
 
1. Intra in Contul tau si acceseaza sectiunea de Retur. Aici vei avea afisate toate comenzile pe care le-ai plasat si care pot fi returnate conform conditiilor de retur. Selecteaza comanda, apoi produsele, cantitatea si motivul returului. Din motive de igiena, lenjeria intima nu poate fi returnata.

 

Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte).

Daca ai uitat parola, poti accesa pagina de log-in (https://www.bigotti.ro/FrontendUsers/loginNew), iar acolo o vei putea modifica folosind butonul "Ai uitat parola?".

 

2. Adauga adresa de la care doresti sa ridicam coletul. Poti selecta una dintre adresele catre care ti-am mai facut livrari sau poti adauga o adresa noua. 

 

3. Selecteaza metoda de restituire.

 

  •   In cazul in care comanda pe care o returnezi a fost achitata printr-un card de cumparaturi, card de credit sau card de debit, suma va fi returnata in contul asociat acestuia in maximum 10 zile lucratoare de la receptionarea coletului in depozitul nostru.
  •   Daca ai platit ramburs, vei primi banii in contul bancar notat in formularul de retur, in maximum 10 zile lucratoare de la receptionarea coletului in depozitul nostru. Te rugam sa te asiguri ca informatiile trecute sunt cele corecte iar contul oferit este unul de RON. Nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care informatiile pe care le furnizezi sunt eronate. 

 

4. Odata ce solicitarea de retur este inregistrata, vei primi un email cu cererea de retur. 

 

5. Solicitarea de retur urmeaza sa fie verificata de unul din operatorii nostri, urmand ca apoi sa trimita catre tine un curier Fan Courier pentru a ridica gratuit coletul retur. Va rugam sa nu trimiteti coletele cu alte companii de curierat cu plata la destinatie. 
Este OBLIGATORIU ca factura fiscala/o copie a facturii fiscale sau sumarul comenzii sa fie prezenta in colet. Te rugam sa ambalezi produsele asa cum ti-ar placea sa le primesti. In cazul in care nu mai esti in posesia facturii/sumarului de comanda, aceasta poate fi descarcata de aici.

 

Adresa postala pe care te rugam sa o scrii pe coletS.C. GRAFTEX PRODCOM SRL STR. BIHARIEI, nr 67-77, corp E1, sector 1, Bucuresti.

 

6. Dupa ce verificam ca produsele returnate corespund calitativ, procedura de restituire va fi demarata, iar in maximum 10 zile lucratoare vei primi banii in cont. 

 
Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii si returnarea produsului catre tine in cazul in care produsul nu corespunde calitativ.

 

CONTRAVALOAREA PRODUSELOR ACHIZITIONATE DE PE WWW.BIGOTTI.RO NU SE POATE RESTITUI DIN MAGAZINELE FIZICE