Choose your shipping destination and language Ok

I. SCHIMB PRODUS PRIN INTERMEDIUL MAGAZINELOR FIZICE BIGOTTI*

 

Poti schimba pe loc produsul achizitionat cu un nou articol -cu conditia ca magazinul sa dispuna de stoc- fie cu o alta marime a produsului comandat initial**, fie cu orice alt produs, in termen de 30 de zile calendaristice. Pentru a se putea realiza schimbul in magazinele fizice BIGOTTI, este OBLIGATORIU sa prezinti factura pe care ai primit-o in colet, iar valoarea produsului ales sa fie cel putin egala cu cea a produsului returnat.


*exceptie fac magazinele de tip Outlet si cele din cadrul Aeroportului International Henri Coanda.

**in cazul in care doresti sa schimbi un produs nepotrivit cu un produs ce face parte din colectia EXCLUSIV ONLINE, te rugam sa trimiti o solicitare catre contact@bigotti.ro, solicitare care va contine codul produsului dorit, masura acestuia si magazinul in care doresti sa efectuezi schimbul. In momentul in care produsul este prezent in locatia fizica aleasa, vei fi contactat pentru a merge sa efectuezi schimbul.

  Pentru mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi la numarul Customer Service – 0310 80 80 80  de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 - 17.00 (GMT +2). 

 

 

II. RETUR GRATUIT ONLINE


 
1. Intra in Contul tau si acceseaza sectiunea de Retur. Aici vei avea afisate toate comenzile pe care le-ai plasat si care pot fi returnate conform conditiilor de retur. Selecteaza comanda, apoi produsele, cantitatea si motivul returului.

2. Adauga adresa de la care doresti sa ridicam coletul. Poti selecta una dintre adresele catre care ti-am mai facut livrari sau poti adauga o adresa noua. 

3. Selecteaza metoda de restituire. In cazul in care comanda pe care o returnezi a fost facuta printr-un card de cumparaturi, card de credit sau card de debit, suma va fi returnata in contul asociat acestuia. Daca ai platit ramburs, vei primi banii in cont bancar.

4. Odata ce solicitarea de retur este inregistrata, vei primi un email cu cererea de retur. 

5. Solicitarea de retur urmeaza sa fie verificata de unul din operatorii nostri, urmand ca apoi sa trimita catre tine un curier TNT pentru a ridica gratuit coletul retur. Va rugam sa nu trimiteti coletele cu alte companii de curierat cu plata la destinatie. 
Nu uita sa impachetezi produsele impreuna cu factura sau numarul comenzii. Te rugam sa ambalezi produsele asa cum ti-ar placea sa le primesti.

Adresa postala pe care te rugam sa o scrii pe coletS.C. GRAFTEX PRODCOM SRL STR. BIHARIEI, nr 67-77, corp E1, sector 1, Bucuresti.

6. Dupa ce verificam ca produsele returnate corespund calitativ, procedura de restituire va fi demarata iar in maximum 10 zile lucratoarea vei primi banii in cont. 

 
Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii si returnarea produsului catre tine in cazul in care produsul nu corespunde calitativ.

 

CONTRAVALOAREA PRODUSELOR ACHIZITIONATE DE PE WWW.BIGOTTI.RO NU SE POATE RESTITUI DIN MAGAZINELE FIZICE