Choose your shipping destination and language Ok

VOUCHERE CADOU

Voucherul BIGOTTI este un cadou inspirat pentru orice ocazie fie ca este ziua de nastere sau onomastica prietenului tau sau doresti sa oferi un cadou deosebit cu ocazia sarbatorii Pastelui ori Craciunului.

Avand un design atractiv, va fi intotdeauna simplu si elegant sa optezi pentru unul din voucherele BIGOTTI cu valori de 200, 300 sau 500 de lei. Surprinde-i placut pe cei dragi tie daruindu-le posibilitatea de a achizitiona personal tinutele preferate din unul dintre magazinele noastre din toata tara. Shopping placut!
Informatii utile:

 

REGULAMENT UTILIZARE VOUCHERE GIFT VOUCHERE BIGOTTI


    1. Informatii generale

Voucherele pot avea valori de 200 lei, 300 lei si 500 lei. Fiecare voucher are inscrisa propria serie numerica.

Prin intermediul voucherelor puteti achizitiona orice produs din magazinele noastre inclusiv produsele aflate in promotie.

La achizitionarea gift voucherelor nu se pot folosi bonuri cadou sau alte vouchere, acestea se achita doar cu numerar sau prin card bancar.

Contravaloarea voucherului nu poate fi restituita. In cazul in care contravaloarea produsului este mai mica decat cea a voucherului, nu se va da rest.

Voucherele se pot achizitiona din toata reteaua de magazine Bigotti, inclusiv din magazinul online, dar nu se pot folosi pe www.bigotti.ro, ci doar in reteaua magazinelor fizice.

Clientii fideli Bigotti nu beneficiaza de discount-ul aferent cardului de fidelitate la achizitia unui gift voucher.

SC Graftex Prodcom SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulile de utilizare a voucherului, acestea urmand a fi comunicate in scris pe site-ul oficial, www.bigotti.ro, cu cel putin 24 ore de la intrarea lor in vigoare.

    2. Deteriorare si schimb

In cazul deteriorarii,voucherele se pot schimba doar prezentand bonul fiscal care sa contina seria numerica a voucherului achizitionat. Voucherele deteriorate nu vor fi acceptate in magazine.

    3. Valabilitate

Voucherele au ca termen de valabilitate 31 decembrie 2018.