Choose your shipping destination and language Ok
Voucher 0
Voucher 1
  • add alt to images
  • add alt to images

Voucher

200 Lei
Disponibilitate:In stoc
Adauga in cos
Cod: VOUCHER200G
livrare gratuita in 2-5 zile lucratoare incepand cu 190 Lei
retur gratuitin 30 de zile

1. Informatii generale


Voucherele pot avea valori de 200 lei, 300 lei si 500 lei. Fiecare voucher are inscrisa propria serie numerica.

Prin intermediul voucherelor puteti achizitiona orice produs din magazinele noastre inclusiv produsele aflate in promotie.

La achizitionarea gift voucherelor nu se pot folosi bonuri cadou sau alte vouchere, acestea se achita doar cu numerar sau prin card bancar.

Contravaloarea voucherului nu poate fi restituita. In cazul in care contravaloarea produsului este mai mica decat cea a voucherului, nu se va da rest.

Voucherele se pot achizitiona din toata reteaua de magazine Bigotti, inclusiv din magazinul online, dar nu se pot folosi pe www.bigotti.ro sau in magazinele din cadrul Aeroportului Henri Coanda.

Clientii fideli Bigotti nu beneficiaza de discount-ul aferent cardului de fidelitate la achizitia unui gift voucher.

SC Graftex Prodcom SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulile de utilizare a voucherului, acestea urmand a fi comunicate in scris pe site-ul oficial, www.bigotti.ro, cu cel putin 24 ore de la intrarea lor in vigoare.


2. Deteriorare, schimb si pierdere


In cazul deteriorarii, voucherele se pot schimba doar prezentand bonul fiscal care sa contina seria numerica a voucherului achizitionat. Voucherele deteriorate se vor accepta in magazine pana la data de 31 decembrie 2020.

Graftex Prodcom SRL nu-si asuma responsabilitatea restituirii/achitarii contravalorii unui voucher pierdut sau instrainat de catre client.


3. Valabilitate


Voucherele au ca termen de valabilitate 31 decembrie 2020.


  • Numele este obligatoriu
    Email-ul este obligatoriu
    Numarul de telefon este obligatoriu