Choose your shipping destination and language Ok
Voucher 0
Voucher 1

Voucher

300 Lei
Adauga in cos
Cod: VOUCHER300G

1. Informatii generale

 

Voucherele pot avea valori de 200 lei, 300 lei si 500 lei. Fiecare voucher are inscrisa propria serie numerica.

Prin intermediul voucherelor puteti achizitiona orice produs din magazinele noastre inclusiv produsele aflate in promotie.

La achizitionarea gift voucherelor nu se pot folosi bonuri cadou sau alte vouchere, acestea se achita doar cu numerar sau prin card bancar.

Contravaloarea voucherului nu poate fi restituita. In cazul in care contravaloarea produsului este mai mica decat cea a voucherului, nu se va da rest.

Voucherele se pot achizitiona din toata reteaua de magazine Bigotti, inclusiv din magazinul online, dar nu se pot folosi pe www.bigotti.ro sau in magazinele din cadrul Aeroportului Henri Coanda.

Clientii fideli Bigotti nu beneficiaza de discount-ul aferent cardului de fidelitate la achizitia unui gift voucher.

SC Graftex Prodcom SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulile de utilizare a voucherului, acestea urmand a fi comunicate in scris pe site-ul oficial, www.bigotti.ro, cu cel putin 24 ore de la intrarea lor in vigoare.

 

2. Deteriorare, schimb si pierdere

 

In cazul deteriorarii, voucherele se pot schimba doar prezentand bonul fiscal care sa contina seria numerica a voucherului achizitionat. Voucherele deteriorate se vor accepta in magazine pana la data de 31 decembrie 2024.

Graftex Prodcom SRL nu-si asuma responsabilitatea restituirii/achitarii contravalorii unui voucher pierdut sau instrainat de catre client.

 

3. Valabilitate

 

Voucherele au ca termen de valabilitate 31 decembrie 2024.

Livrare gratuita in easybox in 1-5 zile lucratoare. ` Livrare gratuita la domiciliu in 2-5 zile lucratoare incepand cu 190 Lei Retur gratuit in 30 de zile Vezi detalii
Livrare gratuita in easybox in 1-5 zile lucratoare.

Livrare gratuita la domiciliu in 2-5 zile lucratoare incepand cu 190 Lei

Retur gratuit in 30 de zile Vezi detalii
Numele este obligatoriu
Email-ul este obligatoriu
Numarul de telefon este obligatoriu